torsdag 21 maj 2009

Mysdag

Idag åkte jag ut till min IVF-vän som inte fick några ägg befruktade. Hon mår lite bättre nu och är lite gladare, det känns skönt. Det är fantastiskt vad man har en förmåga att resa sig och gå vidare trots hemskheter som händer. Vi hade en mysig dag, åt lite lunch, gick en skogspromenad och sedan satt vi i trädgården och fikade.

Nu får det bli ett fjärde IVF-försök för oss båda, kanske blir det hyfsat samtidigt denna gången. Det är otroligt skönt att ha en vän som genomgår samma sak, hon förstår mig på ett sätt som ingen annan som inte gjort IVF kan göra. Vi kan skratta och gråta ihop åt våra vedermödor.

På tal om något helt annat, nu har Bonde söker fru börjat igen. Det är ju ett mysipysigt program, rätt töntigt men ändå roligt att titta på. Det är för härligt med alla mer eller mindre tafatta bönder som söker kärleken.

3 kommentarer:

Sofie sa...

Inte för att man vill att ens vänner ska behöva gå igenom samma jobbiga som en själv, men jag kan förstå att det är skönt att ha en vän som verkligen kan sätta sig in i ens situation som man kan prata med helt öppet och som förstår en utan att man måste behöva förklara varje procedur.
Hoppas utvärderingen går bra för er!

Alice sa...

Nej självklart vill man inte att ens vänner ska behöva gå igenom detta IVF-helvetet. Jag skulle inte ens önska min värsta fiende detta, om jag nu hade haft några fiender. Men nu när det ändå är som det är, att vi båda hamnat här, så är det himla skönt att ha någon som förstår att prata med IRL. Tror att det besparat mig ett och annat kuratorsbesök faktiskt. Sen är det såklart jätteskönt att ha alla er i cyberspace också!

MochM sa...

Jag har också en vän i samma situation, dom lyckades på försök 4 och har en liten hemma nu. Hon har varit oerhört viktig, någon som verkligen förstår, någon IRL. Det är skönt!
Hoppas nu det går bra för er båda!
Kram m.