lördag 21 juli 2012

Minus

Jag blev inte gravid denna gången heller. Samma tråkiga resultat som sist, hcg lägre än ett. Deprimerande... Jäkla skit rent ut sagt! Har börjat tänka mer på missfallet igen, varför skulle vi få missfall när vi äntligen blev gravida, så himla orättvist! Tänker på att vi skulle fått barn den 25 oktober, jag borde ha suttit här med en stor gravid mage nu och inte en ond mensmage.

7 kommentarer:

William valde oss sa...

Jag är jätte ledsen för er skull, det är orättvist! Stor Kram

TeachMom sa...

Jag beklagar verkligen, det borde vara er tur. Kramar i massor!

Ingela sa...

Skickar styrkekramar! Det är så pissigt när det inte vill gå vägen, man saknar ord! :( Kan bara önska er kraft å styrka att orka kämpa vidare!

Elisabeth/MissB sa...

Näe, vad sorgligt. Jag hoppades så att det verkligen skulle vara er tur nu. Skickar massa styrkekramar till er båda, hoppas ni orkar fortsätta kämpa.

Sara sa...

Så ledsen för det där jävla minuset, och det ännu dummare missfallet.
Hoppet är det sista som överger människan och jag fortsätter hoppas och hålla tummarna för er skull!
Styrkekramar i massor

Anonym sa...

Men å vad jag känner med er!! Det var inte så länge sedan vi var i samma sits med missfall och allt. Orättvist kan tyckas men tänk om vi är menade i ett annat syfte? Jag vet ju att ni också funderar och har förberett för adoption? Kram!!

Alice sa...

Tack för er omtanke och kramar! Ja det är verkligen orättvist på alla sätt och vis men livet är inte rättvist. Hur jobbigt och tråkigt och förjäklig det än känns så går ju livet ändå vidare, man kan inte gräva ner sig även om det ibland känns som att det är precis det man vill göra. På något sätt blir det bra till slut.

Jo visst har vi förberett för adoption men det känns fortfarande så avlägset för kötiderna är ju så himla långa. Jag skulle gärna bli förälder genom adoption!

Kram på er alla!