onsdag 9 september 2009

Ruvardag 9

Tack för alla era snälla och peppande kommentarer!

Dumt nog så tjuvtestade jag imorse, fick såklart ett fett minus på testet. Tråkigt! Men jag har inte deppat ihop för det. Jag vet att det är väldigt tidigt att testa på dag 9 och att det inte är särskilt troligt att man får plus då även om man skulle vara gravid. Har inte riktig testdag förrän den 18/9! Det är lååååång tid kvar... men det är väl bara att vänta och se vad som händer. Jag kommer säkert att tjuvtesta igen om några dagar. Testen ligger ju där i badrumsskåpet och ropar på mig varje gång jag går på toaletten.

Idag har jag lite mer molvärk i livmodern och nu även lite värk i ländryggen. Har säkert fått ryggont för att jag har tillbringat för mycket tid på soffan! ;) Jag känner mig varm och har lite huvudvärk, kände samma igår eftermiddag/kväll, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk!

6 kommentarer:

Alma sa...

Ha ha! Känner igen det där med att testa för tidigt.. Jag kunde inte heller hålla mig tills det var dax..
Håller alla tummar och tår!
Kram

Sara sa...

Hehe jag känner också igen det där med att tjuvtesta, det är så svårt att låta bli när man har tester hemma.

MochM sa...

Oj vad modigt av dig att tjuvtesta så tidigt! Men som sagt, det är t-i-d-i-g-t så det betyder ingenting! Snart kommer plusset! Jag hoppas!

Nilwa sa...

hej hej...
Har precis plussat genom FET och så som du beskriver kände jag...febrig, påväg till att bli sjuk ont i ländryggen och molvärk. Bådar gott!! Lycka till! kram J

Hanna sa...

Jag håller tummarna så att de blir blå för eran skull! Imorgon är det bara en vecka kvar till den 18:de! :)

Annan sa...

Jag letade efter info om hur länge äggen måste ligga och gosa i petriskålen och fann din ypperliga blogg som nämner ett par dagar :)
Har själv påbörjat min spraybehandling så detta var toppen att läsa.
Jag håller allt som går för att det blir positivt resultat för er båda :))